Hoogwaardige Isolatiefolie van Skytech Isolatie

Hoogwaardige isolatiefolies

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige niet-brandbare en damp-open isolatiefolies die we hebben ontwikkeld voor bouwprofessionals. Onze isolatiefolies bieden een duurzame oplossing voor het isoleren van daken, wanden en vloeren.  Onze isolatiefolies zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen eenvoudig worden toegepast. Al onze isolatiefolies zijn ontworpen met focus op duurzaamheid en milieubewustzijn. 90% van ons materiaal is gemaakt van gerecyclede bronnen, waardoor we actief bijdragen aan het verminderen van de vraag naar nieuwe grondstoffen en afval.

Van en voor professionals

Met onze innovatieve isolatiefolies kun je als bouwprofessional aanzienlijke tijdsbesparingen realiseren. Onze isolatiefolies zijn namelijk eenvoudig aan te brengen door het gebruik van een zelfklevende verbindingsstrook en kunnen met een stanleymes gesneden worden zonder de hechtingspunten te beschadigen. Bij Skytech Isolatie kun je isolatiefolie bestellen die aan al je eisen voldoet. Ontdek hoe onze isolatiefolies de oplossing kunnen zijn voor jouw isolatiebehoeften.

Isolatiefolie kopen bij Skytech Isolatie?

Bij Skytech Isolatie streven we ernaar om onze klanten te voorzien van isolatiefolies van de hoogste kwaliteit. Daarnaast bieden we deskundig advies over de beste manier van isoleren, zodat je gegarandeerd bent van een efficiënte isolatieoplossing die voldoet aan jouw eisen. Wij leveren alleen aan bouwprofessionals en hanteren geen vaste prijzen voor onze producten. De prijs wordt op basis van afname berekent, het voordeel is dat je profiteert van hoge staffelkortingen.

Ontdek de voordelen van damp-open isolatiefolie van Skytech Isolatie

Door te kiezen voor isolatiefolie van Skytech Isolatie profiteert u van hoogwaardige isolatiematerialen die eenvoudig te installeren zijn. Wat onze isolatiefolies uniek maakt, is de eenvoudig montage (snijden met stanleymes) en de niet-brandbare werking. Dit betekent dat het materiaal niet gemakkelijk zal ontbranden en dat het, als het wordt blootgesteld aan vuur, niet zal bijdragen aan de verspreiding ervan. Onze isolatiefolies minimaliseren het risico op branduitbreiding en dragen bij aan de algemene brandveiligheid. De kwaliteit is gegarandeerd door 10 jaar fabrieksgarantie!

Icon gereedschap

Door en voor professionals

Een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten, zorgvuldig ontworpen door en voor professionals.

Icon advies

Deskundig advies

Wij kunnen al uw vragen beantwoorden over onze producten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Icon duurzaamheid

Duurzaam materiaal

Al onze producten bestaan voor een groot deel uit gerecyclede materialen en zijn 100% recyclebaar.

Icon hand

Eenvoudig toepasbaar

Onze folies kunnen eenvoudig gesneden, geschroefd, genageld en geniet worden. Minder tijdverlies, meer opbrengst.

Icon map

Gratis samples

Vraag gratis een handzame folder aan met een kleine uitsnede van de folie waar u interesse in heeft.

Icon schild

ISO gecertificeerd

Onze producten worden geproduceerd onder ISO 9001 (productiekwaliteit) en ISO 14001 (milieukwaliteit).

Skytech Pro XL
Skytech Pro XL

Skytech® PRO XL

Skytech Pro XL is een duurzame isolerende folie van slechts 10 mm dik met een hoge isolatie waarde. Vanwege het water- en luchtdichte spinvliesfolie welke tevens damp-open is, is Skytech Pro XL te gebruiken in combinatie met andere isolaties. De kwaliteit is gegarandeerd door 10 jaar fabrieksgarantie.

Sample aanvragen Meer informatie
Skytech Pro XL 50
Skytech Pro XL 50

Skytech® PRO XL 50

Skytech Pro XL 50, met slechts 47 mm dikte, biedt duurzame isolatie en hoge isolatiewaarde. Het water- en luchtdichte spinvliesfolie maakt het geschikt voor combinatie met andere isolatiematerialen, en de kwaliteit wordt gegarandeerd met 10 jaar fabrieksgarantie.

Sample aanvragen Meer informatie

Veelgestelde vragen

Isolatiefolie is een dunne, flexibele folie die wordt gebruikt om oppervlakken, wanden, vloeren en daken te isoleren. Het is een effectieve manier om warmteverlies te beperken en energie te besparen.

Isolatiefolie kan worden toegepast in wanden, vloeren, daken, kruipruimtes en rondom radiatoren. Het is een veelzijdig isolatiemateriaal.

Onze folies kunnen met een stanleymes gesneden worden zonder de hechtingspunten te beschadigen.

Ja, bij Skytech Isolatie kun je terecht voor expertise en advies bij het kiezen van de juiste isolatiefolie voor jouw specifieke situatie.

De isolatiefolies van Skytech zijn alleen op offerte basis te bestellen. Wij leveren alleen aan bouwprofessionals en niet aan consumenten.

Sample aanvragen

Gratis sample aanvragen

We begrijpen dat het handig is om onze producten te bekijken voordat u een grote bestelling plaatst. U kunt makkelijk een voorbeeld aanvragen van het specifieke product dat u overweegt te bestellen.

Sample aanvragen

Dit zeggen klanten

De Verduurzaamgroep B.V.

5.0

Het product is prachtig en eenvoudig te verwerken, wat ons werk aanzienlijk heeft vergemakkelijkt.

Dakwerk De Molen

5.0

Hun producten zijn niet alleen gemakkelijk te verwerken en van hoge kwaliteit, maar worden ook snel geleverd.

ADHOC Daken

5.0

We bevelen Skytech Isolatie van harte aan voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit en betrouwbaarheid.

Logo Dakrenovatie Holland

Dakrenovatie Holland

Als vertegenwoordiger van Dakrenovatie Holland kan ik vol vertrouwen zeggen dat Skytech Isolatie een onmisbare partner is in ons streven naar kwaliteit en efficiëntie. Al jaren maken we gebruik van hun isolatieproducten en zijn we onder de indruk van hun consistent hoge standaard.

Deskundig advies Omhoog scrollen