Duurzaamheid

Duurzaam en goed isoleren? Skytech Isolatie helpt u graag.

Al onze (isolatie)folies zijn ontworpen met focus op duurzaamheid en milieubewustzijn. We zijn trots dat 90% van ons materiaal is gemaakt van gerecyclede bronnen, waardoor we actief bijdragen aan het verminderen van de vraag naar nieuwe grondstoffen en afval. Bovendien is Skytech®PRO XL volledig recyclebaar, in lijn met circulaire economieprincipes. Kies voor Skytech en draag bij aan een schonere planeet zonder concessies aan isolatieprestaties, met gemoedsrust voor de milieubewuste consument.

Wij zijn BCRG gecontroleerd

Gecontroleerde kwaliteits-, gelijkwaardigheids- of EMG-verklaringen integreren verbeterde prestaties van producten/systemen in wettelijke energieprestatieberekeningen en gebouwen-energiebesparingsadviezen. Het College van Gelijkwaardigheid Energieprestatie beoordeelt de energieprestatieclaims van fabrikanten, waarbij onafhankelijke experts in bouwfysica, installatie- en energietechniek betrokken zijn.

Sample aanvragen

Gratis sample aanvragen

We begrijpen dat het handig is om onze producten te bekijken voordat u een grote bestelling plaatst. U kunt makkelijk een voorbeeld aanvragen van het specifieke product dat u overweegt te bestellen.

Sample aanvragen

Dit zeggen klanten

De Verduurzaamgroep B.V.

5.0

Het product is prachtig en eenvoudig te verwerken, wat ons werk aanzienlijk heeft vergemakkelijkt.

Dakwerk De Molen

5.0

Hun producten zijn niet alleen gemakkelijk te verwerken en van hoge kwaliteit, maar worden ook snel geleverd.

ADHOC Daken

5.0

We bevelen Skytech Isolatie van harte aan voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit en betrouwbaarheid.

Deskundig advies Omhoog scrollen