Dampopen folie van Skytech Isolatie

Hoogwaardige damp-open folies

Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige niet-brandbare en damp-open folies die we hebben ontwikkeld voor bouwprofessionals. Onze damp-open folies zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen eenvoudig worden toegepast. Al onze damp-open folies zijn ontworpen met focus op duurzaamheid en milieubewustzijn. 90% van ons materiaal is gemaakt van gerecyclede bronnen, waardoor we actief bijdragen aan het verminderen van de vraag naar nieuwe grondstoffen en afval. 

Eenvoudig te monteren

Door te kiezen voor damp-open folies van Skytech Isolatie profiteert u van hoogwaardige folies die eenvoudig te installeren zijn. Wat onze damp-open folies onderscheidt, is hun eenvoudige montage (snijden met een stanleymes) en niet-brandbare eigenschap. Dit betekent dat het materiaal niet gemakkelijk zal ontbranden en, in geval van blootstelling aan vuur, niet zal bijdragen aan verdere verspreiding. Onze damp-open folies verminderen het risico op branduitbreiding en bevorderen de algehele brandveiligheid. Kwaliteit is gegarandeerd met een fabrieksgarantie van 10 jaar!

Damp-open folie kopen bij Skytech Isolatie

Bij Skytech Isolatie streven we ernaar om onze klanten hoogwaardige damp-open folies te leveren. We voorzien niet alleen in kwalitatieve producten, maar bieden ook deskundig advies over de optimale manier van het toepassen. Hierdoor ben je verzekerd van een efficiënte damp-open oplossing die perfect aansluit bij jouw eisen. Onze leveringen zijn exclusief bestemd voor bouwprofessionals, en we werken niet met vaste prijzen. De prijs van de damp-open folies wordt op maat berekend op basis van de afname, waardoor je profiteert van aantrekkelijke staffelkortingen.

Toepassingen van damp-open folie

Damp-open folie heeft als doel vocht vanuit de constructie naar buiten te laten verdampen, terwijl het regen en sneeuw buiten houdt. Deze waterkerende, dampdoorlatende folie vormt een effectieve barrière tegen vocht van buitenaf en voorkomt condensatie aan de koude zijde, zoals schimmelvorming en houtrot.

Gemaakt van waterdichte, geperforeerde materialen laat damp-open folie op de koude kant vocht ontsnappen en beschermt het tegen infiltratie. Correcte aanbrenging van de folie aan de buitenzijde is cruciaal voor effectieve werking en bescherming van isolatie, wat de levensduur en prestaties aanzienlijk verbetert. Onmisbaar in verschillende bouwtechnieken, wordt damp-open folie vooral toegepast in daken en gevels.

Icon gereedschap

Door en voor professionals

Een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten, zorgvuldig ontworpen door en voor professionals.

Icon advies

Deskundig advies

Wij kunnen al uw vragen beantwoorden over onze producten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Icon duurzaamheid

Duurzaam materiaal

Al onze producten bestaan voor een groot deel uit gerecyclede materialen en zijn 100% recyclebaar.

Icon hand

Eenvoudig toepasbaar

Onze folies kunnen eenvoudig gesneden, geschroefd, genageld en geniet worden. Minder tijdverlies, meer opbrengst.

Icon map

Gratis samples

Vraag gratis een handzame folder aan met een kleine uitsnede van de folie waar u interesse in heeft.

Icon schild

ISO gecertificeerd

Onze producten worden geproduceerd onder ISO 9001 (productiekwaliteit) en ISO 14001 (milieukwaliteit).

Skytech Pro XL
Skytech Pro XL

Skytech® PRO XL

Skytech Pro XL is een duurzame isolerende folie van slechts 10 mm dik met een hoge isolatie waarde. Vanwege het water- en luchtdichte spinvliesfolie welke tevens damp-open is, is Skytech Pro XL te gebruiken in combinatie met andere isolaties. De kwaliteit is gegarandeerd door 10 jaar fabrieksgarantie.

Sample aanvragen Meer informatie
Skytech Pro XL 50
Skytech Pro XL 50

Skytech® PRO XL 50

Skytech Pro XL 50, met slechts 47 mm dikte, biedt duurzame isolatie en hoge isolatiewaarde. Het water- en luchtdichte spinvliesfolie maakt het geschikt voor combinatie met andere isolatiematerialen, en de kwaliteit wordt gegarandeerd met 10 jaar fabrieksgarantie.

Sample aanvragen Meer informatie
Firebreather ALU A2 W1
Firebreather ALU A2 W1

Firebreather Alu A2 W1

Ontdek Firebreather ALU A2 W1: een hoogwaardig, niet-brandbaar membraan voor gevels en daken, dat maximale veiligheid biedt. Direct aan te brengen op isolatie voor betrouwbare bescherming en optimale prestaties. Kies voor gemoedsrust en duurzame veiligheid in uw constructies.

Sample aanvragen Meer informatie
Skytech Pro XL 50
Skytech Pro XL 50

Firebreather Black A2 W2

Ontdek Firebreather Black A2 W2: een niet-brandbaar product dat optimale thermische prestaties en duurzaamheid biedt, speciaal ontworpen voor gebruik in gevels. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, dit product garandeert ongeëvenaarde veiligheid voor gevels, waardoor vakmensen kunnen vertrouwen op kwaliteit en efficiëntie.

Sample aanvragen Meer informatie

Veelgestelde vragen

Dampopen folie wordt voornamelijk gebruikt bij constructies waar vochtproblemen kunnen optreden, zoals gevels en daken. Het is vooral nuttig in combinatie met isolatiemateriaal.

Dampopen folie laat waterdamp door, terwijl dampremmende folie voorkomt dat vocht doordringt. De keuze hangt af van de specifieke behoeften.

Als vochtproblemen een zorg zijn bij uw project, is het verstandig om dampopen folie te overwegen. 

Dampopen folies worden toegepast op de juiste zijde van de constructie, meestal aan de buitenkant, om vocht van binnenuit af te voeren en vocht van buitenaf tegen te houden.

Dampopen folie voorkomt vochtproblemen door vocht van binnenuit naar buiten af te voeren, terwijl het beschermt tegen vocht van buitenaf. Het is duurzaam en wordt vaak gebruikt in combinatie met andere folies voor optimale isolatie. Wat onze dampopen folies onderscheidt, is hun eenvoudige montage (snijden met een stanleymes) en niet-brandbare eigenschap.

Dampopen folie wordt met name aangeraden voor gevels, daken en gevels in combinatie met isolatie om vochtproblemen te voorkomen en een gezond binnenklimaat te garanderen.

Ja, bij Skytech Isolatie kun je terecht voor expertise en advies bij het kiezen van de juiste dampopen folie voor jouw specifieke situatie.

De dampopen folies van Skytech Isolatie zijn alleen op offerte basis te bestellen. Wij leveren alleen aan bouwprofessionals en niet aan consumenten.

Sample aanvragen

Gratis sample aanvragen

We begrijpen dat het handig is om onze producten te bekijken voordat u een grote bestelling plaatst. U kunt makkelijk een voorbeeld aanvragen van het specifieke product dat u overweegt te bestellen.

Sample aanvragen

Dit zeggen klanten

De Verduurzaamgroep B.V.

5.0

Het product is prachtig en eenvoudig te verwerken, wat ons werk aanzienlijk heeft vergemakkelijkt.

Dakwerk De Molen

5.0

Hun producten zijn niet alleen gemakkelijk te verwerken en van hoge kwaliteit, maar worden ook snel geleverd.

ADHOC Daken

5.0

We bevelen Skytech Isolatie van harte aan voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit en betrouwbaarheid.

Logo Dakrenovatie Holland

Dakrenovatie Holland

Als vertegenwoordiger van Dakrenovatie Holland kan ik vol vertrouwen zeggen dat Skytech Isolatie een onmisbare partner is in ons streven naar kwaliteit en efficiëntie. Al jaren maken we gebruik van hun isolatieproducten en zijn we onder de indruk van hun consistent hoge standaard.

Deskundig advies Omhoog scrollen